söndag 13 april 2008

Long time....

Ja, vi får väl be om ursäkt över att det går lite segt här. Som kompensation, lägger jag in en god och nyttig grillsås/marinad, plankad av Skipper-bruttan.





Till den, behöver man:

5 msk Olivolja
1 dl Finhackad Rödlök
1 msk Fransk Senap - osötad
3 hackade Vitlöksklyftor
1 dl Balsamvinäger
½ haclad Röd Chilifrukt
1 dl Tomatpuré
2 msk Honung
1 Lagerblad
1 tsk Timjan - torkad
1 tsk Oregano - torkad

Lägg alla ingredienser i kastrull, låt sjuda i 45 minuter. Stavmixa sedan såsen helt slät och förvara i glasflaska/burk i kylen.

Supergott att marinera kyckling i, eller bara ha till, som bbq-sås.

Mosa i er och njut varje minut!!!

Inga kommentarer: